GH Anlægsservice

Dine foretrukne brolægger – vi garanterer tilfredshed

Vi er meget stolte over vores høje kundetilfredshed, og vi gør en dyd ud af at leve op til den hver eneste gang, vi leverer et stykke arbejde. Derfor sætter vi en ære i at holde et højt fagligt niveau, og vi afleverer aldrig et produkt, vores faglige stolthed ikke kan stå helt og aldeles inde for.

Vi udfører arbejde for både private forbrugere og erhverv, og vi går til alle opgaver med samme omhu og ansvarlighed – hos os er alle kunder lige vigtige.
Troværdighed og ærlighed

Når vi skal give et tilbud på en opgave, vil vi altid tage et indledende møde med dig som kunde, hvor vi vurderer opgavens omfang. I den forbindelse vil du modtage faglig relevant rådgivning og vejledning, så vi er sikre på, at dine forventninger stemmer overens med det, vi mener, vi kan levere.

For os handler det om tillid og om ærlighed. Vi giver ikke løfter, vi ikke kan indfri, og vi sætter en kæmpe portion stolthed i at have vores integritet i orden, når vi tager på arbejde.
rolægger i Randers

Havearbejde kommer i mange former. Nogle opgaver kan du snildt varetage selv. Andre er lidt mere krævende. Dét gælder særligt de opgaver, der relaterer sig til brolægning.

Mangler du en god brolægger Randers og omegn Så er du havnet det rigtige sted.
Hvilke opgaver varetager vi

GH Anlægsservice varetager en lang række forskellige opgaver. Og med mange tilfredse kunder i bagagen er vi sikre på, at vi også kan løse brolægningsopgaverne for dig.

Vi arbejder både med belægning af anlæg og haver, og hvis din nuværende belægning trænger til reparation, kan du også trygt henvende dig hos os. Det samme gælder, hvis du for eksempel godt kunne tænke dig en ny indkørsel, en gangsti eller en støttemur i haven.
Støttemur

Støttemurens primære formål er at forhindre jordskred, og særligt egner muren sig til dig, hvis have har store niveauforskelle. Støttemuren findes i mange modeller, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette, der tilfører din have lidt ekstra.
Gangsti

Gangstien er tiltagende populær i de danske haver. Gangstien tilføjer et strejf af æstetik, samtidig med at den skåner din græsplæne, når du begiver dig på havevandring.
Indkørsel

Indkørsel er et bredt fænomen. Mens indkørslen med fliser uden tvivl er den mest populære løsning, vælger flere og flere danskere også for eksempel at få anlagt asfalt. Vi har bred erfaring med alle de mest almindelige materialer til indkørslen.
Har du brug for hjælp

Det er en stor beslutning at få anlagt belægning eller indkørsel. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg i processen. Din tilfredshed er altid i højsædet hos os, og vi forlader ikke vores post, før vi er sikre på, at du er tilfreds med resultatet.
Har du spørgsmål eller kommentarer til vores ydelser Kontakt os i dag, og lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din bolig.
Anlægsgartner i Aarhus

De fleste danskere elsker deres haver. Derfor er mange også flittige i havearbejdet næsten hele året rundt.

Havearbejde findes i mange former. Og hvor nogle af dem er ganske overskuelige, vil andre typisk kræver assistance fra en professionel. Hos GH Anlægsservice finder du nemt en specialiseret anlægsgartner i Aarhus.

Vi kan træde til, når du for eksempel skal have sat en støttemur op, lagt noget belægning eller have mere generel hjælp til at udvide eller pleje hele dit haveanlæg.

 
Vores virke

Vi varetager alle opgaver, der knytter sig til arbejdet som anlægsgartner. Støttemuren er et populært valg blandt de danske haveejere, hvor haven har store niveauforskelle, og vi kan både opsætte muren for dig og hjælpe dig med at finde den model, der passer bedst til dig og din have.

Ønsker du en belagt sti gennem haven, kan du også trygt henvende dig hos os. Og det samme gælder, hvis du ønsker en større renovering af både sten, grus og grønt i dit haveanlæg for et fuldendt resultat.
Vores mål

Som anlægsgartner Aarhus har vi allerede et væld af tilfredse aarhusianere i bagagen. Kundetilfredshed er blandt vores højeste prioriteter, og derfor tilstræber vi altid at levere et resultat, som du kan blive glad for – både nu og rigtig mange år frem.

Når du kontakter os, vil vi til at starte med i samarbejde med dig få styr på, hvad opgaven kræver. Vi agerer gerne sparringspartner i forbindelse med materiale-, og farvevalg, og vi påbegynder naturligvis først vores arbejde, når vi har lavet en forventningsafstemning.

Drømmehaven er langt fra uopnåelig. Og den behøver heller ikke at vælte dit budget. Kontakt os på mail eller telefon i dag, og hør meget mere om, hvad GH Anlægsservice kan gøre for dig og din have.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


Andre håndværkere
Skadbak Anlæg
 • CVR: 43514830
 • Trangetvej 16
  9830 Tårs
J H Smed & VVS v/Johannes Holm
 • CVR: 13549648
 • Damhusvej 3
  7100 Vejle
Kongeå VVS ApS
 • CVR: 39033321
 • Aavej 10
  6771 Gredstedbro
VEL-BYG MURERFIRMA ApS
 • CVR: 30597176
 • Jeppe Aakjærs Vej 58
  8230 Åbyhøj
JKM Huse ApS
 • CVR: 43494732
 • Nørregade 7, 1 sal
  6753 Agerbæk
DS Totalbyg
 • CVR: 44111640
 • Nørrevang 23
  6500 Vojens
Langhøj Entreprenør
 • CVR: 40984526
 • Holmskovvej 10
  6430 Elstrup, Nordborg

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.