Tømrermester Ulrik

Reklamebeskyttet

VELKOMMEN TIL TØMRERMESTER MAGNUS ULRIK OG MAGNUS TORNØE

KVALITETSBEVIDST OG ERFARENT TØMRERFIRMA I GLOSTRUP OG STORKØBENHAVN

Står du og mangler en kvalitetsbevidst tømrermester til din opgave? Tømrermestrene Ulrik og Tornøe står klar til at løse din opgave, uanset om du er privat eller erhverv. Vi tilbyder skarpe priser til alle kunder, så få et tilbud i dag.

GODT HÅNDVÆRK TIL TIDEN

DIN TØMRER I STORKØBENHAVN
OG OMEGN

Lokalt tømrerfirma med faglig stolthed

Hos Tømrermester Ulrik og Tornøe vil du møde Magnus Ulrik og Magnus Tornøe. Vi er samarbejdspartnere og har mange års erfaring indenfor forskellige typer tømrerarbejde – herunder både gulvarbejdeudskiftning af vindueropbygning af træterrassermontering af nye døre og meget mere.

Vores firma har adresse i Glostrup, og vi kører gerne ud til private kunder i Brøndby, Albertslund og resten af Storkøbenhavn.

God kundeservice er et af vores kendetegn. Du er sikker på en god kommunikation, og at vi naturligvis overholder de aftaler, vi laver.

KVALITETSBEVIDSTE FAGFOLK

VI KLARER STORE SOM SMÅ OPGAVER

Som tømrer har vi en meget høj faglig stolthed. Vi leverer altid et godt resultat, der både ser flot ud, er praktisk og holdbart. Har du brug for en tømrer til en stor eller lille opgave, står vi klar til at hjælpe dig. Du får kompetent rådgivning gennem hele processen, så du får opfyldt alle dine ønsker og krav på den bedst mulige måde.

Uanset om du skal have lavet nyt køkken, en tilbygning til dit hus, eller du har brug for hjælp til reparationer og vedligeholdelse, kan vi hjælpe. Vi har mange års erfaring at trække på, så med os er du garanteret et solidt stykke håndværk, hvor opgaven bliver løst efter alle fagkundskabens regler – til en billig pris.


Kontakt os og få et godt tilbud på en tømrer

Som tømrer kan vi udføre mange forskellige typer opgaver. Men hvad koster en tømrer? Det afhænger af opgavens omfang. Kontakt os endelig og fortæl mere om dit specifikke behov, og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud og en skarp pris. Vores priser er konkurrencedygtige, så du vil altid få en god løsning, der er til at betale. Ring eller skriv til os allerede i dag, så kan vi tage en snak.

Tømrermester Ulrik og Tornøe er en mindre tømrervirksomhed, som leverer store resultater.

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og kvalitetsbevidste håndværkere, der giver din bolig et unikt præg. Hvad enten det er et nyt køkken, en ny terrasse, en tilbygning eller reparationer og vedligeholdelse, så er vi parate til at påtage os opgaven og løse den efter alle fagkundskabens regler.

Vi sætter den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde. Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter Tømrermester Magnus Ulrik og Magnus Tornøe. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for at få flere informationer om, hvilke opgaver vi løser.


Andre håndværkere
Isoexperten ApS
 • CVR: 39132346
 • Store Bøgeskovvej 25
  4100 Ringsted
SNEDKERMESTER EBBE NIELSEN A/S
 • CVR: 19417271
 • Rytterkær 3
  4000 Roskilde
HVG Byg ApS
 • CVR: 40660577
 • Ejby Industrivej 2
  2600 Glostrup
B.K. Multiservice
 • CVR: 44335077
 • Kvægholm 8
  4281 Gørlev
JM Entreprise
 • CVR: 38521209
 • Skelstrupvej 4 A
  4930 Maribo
EC-BYG V/ERIK LILJENGREN CHRISTENSEN
 • CVR: 18699605
 • Ellesvinget 83
  2950 Vedbæk

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.